Monday 22 April 2013

Надійка Гербіш "Тепліі історії до шоколаду"

збірка коротких світлих розповідей - про різні міста, про різні солодощі, про різних людей - їх об'єднує лише позитив і тиха радість десь у кутику, їх справді можна читати по одній - до шоколаду, кави чи какао - історії саме й вистачить на одну філіжанку :)

і залишатиметься післясмак - післясмак, що усе у вас вийде! що події складуться якнайкраще і немає чого турбуватися - всесвіт, з усіма своїми гіганськими містами і неймовірними можливостями, обов'язково підштовхне у вірному напрямку, а ще... а ще ви самі можете написати купу-купезну таких історій! і від цього також стає - радісно!

P.S. поки шукала картинку до посту, то прочитала в неті рецензію на цю книгу, там згадувався фільм "Шоколад". Підтверджую - за настроєм справді нагадує той "Шоколад", котрий з Жульєт Бінош і Джонні Деппом :)

2 comments :

  1. А мені історії до кави виявилися занудними (як солодощі) - третину я проковтнула в електричці, було дуже цікаво і дозволило відірватися від буденності. До половини книжки я смакувала історії, а далі - наче переїв солодкого - не хочеться більше.
    Напевне їх треба дійсно читати по одній і "до кави";)

    ReplyDelete
    Replies
    1. мені здається, що ліпше-таки по одній :) на довше вистачить ;)

      Delete