Monday 9 December 2013

місяць одинадцятий: осяяний Лондон

весь листопад ми тіко те й робили, що ходили по Лондону і ловили моменти засвічування його найголовніших вулиць Різдвяними ліхтариками - тому далі буде мало букв та багато фотографій (деякі з інернету, часом мої)

найпершим засвітили Convert Garden, і сталося це 6-ого листопада

отак виглядала Convert Garden-івська ялинка

а ще там був олень - у британців взагалі-то дивна любов до оленів... наприклад, на Skype Christmas party багато хто поприходив в Christmas jumpers, які завжди! з цими тваринками! іншими словами - то було стадо програмістів в светрах з оленями :)

отак виглядала головна алея Convert Garden market

а отак інша

наступною долучилася Regent Street 9-ого листопада, "інтернети" кажуть, що навіть були салюти. Ми їх не застали, але ця вуличка подобається мені найбільше - вона справді виглядає по-королівськи - Regent Street, як не крути ;)

12-ого листопада "відкривали" Oxfords Street, вона мені чомусь сподобалася найменше... ну, хіба парасольки такі оригінальні, а зрештою - дивіться самі

чомусь Oxford Street полюбляють фотографувати згори, то ж і я долучуся

останньою (з маштабних відкриттів освітлення) була Carnaby Street 14-ого листопада - і ця вуличка була найяскравішою

ще покажу, яку Різдяну кулю пославили на Piccadilly Circus

а ввечірі це виглядає отак

3 comments :

  1. Гарно дуже! А ми казали, що цього року в Стрию гарно прикрасили - без центральної привізної ялинки, ті що по периметру ростуть - то весь майдан святковий став. Ми ще з дітлахами бачили, як дядьки на машині з кошиком вішали гірлянди...Тепер плакати хочеться;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. мені Стрий теж сподобався - він прикрашений "по-нашому" :)
      але зима без снігу, то in any case троха "не то"...

      Delete