Monday 19 May 2014

місяць перший: новина

ми чекаємо на дитину! у нас буде малючок або малючка! ваууу!.. оце так новина...

ну, по-перше, ще навіть до тесту на вагітність я знала, що все вийшло. Можете не вірити, але я відчувала себе якось інакше та одразу вирішила, що це тому, що відбулося маленьке чудо і нас стало, хоч і неявно, але троє :)

а ще було дуже кумедно спостерігати реакцію Петра. Бо моя була якась така "глуха стишена радість" та одночасно острах "як же це все буде" - поняття "я" і "мама" мені зовсім між собою не в'яжуться - а у нього одразу все вилилося у планування, при чому планування всього ще такого далекого, як то - "народжувати в Британії, чи в Україні?", "чи хтось приїде нам допомагати (якась "новоспечена" бабуся)?", "коли ми полетимо утрьох до Львова?"... і ніякого переляку - одразу запевнив мене, що не ми перші і не ми останні, а отже, мусимо впоратися :)

і життя вже ніколи не буде таким, як раніше :)

5 comments :

  1. хаха )) То правда, цікаво дивитись на реакції чоловіків і жінок. А ці постики то ти якось приватно тримала чи то я море всього якимось дивним чином пропустила?

    ReplyDelete
    Replies
    1. я опублікувала з минулою датою, ти нічьо не пропустила :)

      Delete
    2. ну, щоб воно співпадало з часом, коли було написано :)
      мені під час вагітності хотілося тримати всьо в секреті - не можу пояснити чому, але я послухала ту емоцію

      Delete
    3. а я от читаю і думаю "хм... ніби читала якісь пости, а це прогавила, як то як так" )))) тепер ясно )

      Delete
  2. Я тебе розумію, в мене таке саме було, я розповіла вже після того як не встигала видаляти позначки на чужих сторінках де мене пузату випадково тегали.
    Я думаю то якийсь материнський інстинкт таким чином наче вберігати маля.

    ReplyDelete