Friday 1 August 2014

захопилася...

ото сьогодні мені захотілося змінити стиль блогу, не так стиль, як картинку на фоні. Я вже давно перерила всі стандартні, запропоновані blogger-ом, отож, вирішила пошукати на просторах інтернету. І що ви думаєте? втратила три години "дорогоцінного" робочого часу на перепробування всякого-різного!

для тих, кому може здатися це цікавим, та для себе залишаю кілька посилань. От цей "рожевенький" я знайшла тут (я шукала в backgrounds). Оцей сайт взагалі пропонує купити! собі особливий вигляд блогу (я даю лінк на ті, які вони пропонують безкоштовно): ото ж затяті бувають ті блогери - купувати оформлення! цей сайт навіть називається "наймиліші блоги" і вони справді такі милі :) та ще два посилання "до компанії": один, два. А тут багато новорічно-різдвяно-зимових

4 comments :

  1. "ото ж затяті бувають ті блогери - купувати оформлення!" - ну чого ж, якщо блог створений ще й у комерційних цілях, то треба ж щоб він був ексклюзивний і заохочував до покупки абощо.
    Дуже файний дизайн!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. та загалом я розумію :) але моя домашньо-внутрішня тваринка (та котра жаба українська звичайна) просто диву дається :)

      Delete
  2. ой, а я думала посилання було якесь недобре, бо не той звичний вигляд блогу що був))))

    ReplyDelete