Thursday 30 October 2014

Ірена Карпа "Baby travel, подорожі з дітьми або як не стати куркою"

було доволі кумедно, особливо якщо врахувати, що Ірену Карпу я не люблю і не читала би її за власним вибором (по-моєму, варто якийсь окремий пост написати про усіх, кого я недочитала та за що :) їх не так уже й багато). Але от - коліжанка підкинула, ще й сказала, що їй сподобалося. І мені теж "пішло" - головна думка - діти все витримають та до всього підлаштуються, і жити треба все одно для себе, бо ніякі жертви ніхто не оцінить. Думаю, що певні мами можуть цей постулат заперечити - і я чудово розумію, що така поведінка можлива не у кожному випадку - головне, що вона можлива. Зовсім не обов'язково зариватися у пелюшки з головою - можна й далі займатися улюбленими справами, а якщо для авторки це були екстремально-екзотичні подорожі, то для когось іншого це може бути якесь спокійніше хоббі (читання книг, рукоділля, etc.)

5 comments :

  1. от таки теж візьму і почитаю! другий схвальний відгук на цю книженцію, хоча я Карпу теж не можу читати... однієї книжки мені вистачило і все))))

    ReplyDelete
    Replies
    1. а я і без тиг відгуків планувала почитати лиш через актуальну тему, але от ніяк не куплю собі ту книгу )))

      Delete
    2. я б не сказала, що вона вартує бути купленою, але якщо є де позичити, то можна прочитати
      плюс, там (хоча, може, то лише для мене) не було ніяких особливих практичних порад - просто авторка мотивує, що не треба відмовлятися отримувати задоволення від "свого" життя, і показує, як їй це вдалося, на власному прикладі :)

      Delete
  2. Щось я писала ще тиждень тому а коментара нема...
    От розкажи троха про "актуальну тему", бо ми тут що незнаємо то додумаємо ))
    А ще на рахунок з головою в пелюшки, то зі свого досвіду не тільки нетреба а й неможна - мені то просто кришу зносило хоч дитину свою страшенно люблю, але треба робити щось для себе (для сім"ї, для світу), а таке можна робити і з дитиною під боком, головне не зациклюватись ні на одному ні на другому :-)

    ReplyDelete
  3. Ой і мені пригодилося б почитати... Тільки то певно в Україну доведеться летіти і позичати книжку )

    ReplyDelete