Monday 27 October 2014

місяць п'ятий: вже не сховаєш

от і прийшов момент, коли нас двох стало видно неозброєним оком! вже дізналася вся моя команда - кожен вітав мене, питав, кого я чекаю, тішилися, що хлопчик (я зараз єдина дівчинка в команді)...

це був той час, коли мене почали вітати незнайомі люди в офісі - доволі кумедно, добре, що хоч на вулиці не зачіпалися :)

це був місяць, коли я почала купувати одяг для вагітних (до того влазила в речі на один розмір більші)

і місяць моєї останньої поїздки по роботі - на офсайт! після того, мене вже Петро саму нікуди не хотів пускати

місяць, коли я визначилася з декретною відпусткою (вирішила йти з 5-ого січня)

також я зрозуміла, що шалено розлінилася! і справа не в тому, що мені було важко щось робити, а мені просто не хотілося! от треба по роботі освоїти щось нове, а мені так не хочеться... емоції в стилі - "залишіть мене в кутику клубооочьком, будь лаааска, на ці кілька місяців і не чіпайте". Мене така зміна дуже вразила, хоча хтось мені казав, що під час вагітності та після народження дитини мозги просто відмовляються працювати - зі мною це й відбувалося - я почала забувати, довго вникати в суть справ і, як я вже описала, просто лінуватися :)

5 comments :

  1. дууууже знайомо, а забування триває і досі, хоч малечі вже 1 рік і 2 міс ) і я б це назвала не забуванням а тотальним склерозом )

    ReplyDelete
    Replies
    1. ох :(
      зате скіко сюрпризів щодня :)

      Delete
  2. не журіться за пам"ять, воно все так природно повертається за місяць від виходу на роботу, ніби з літньої відпустки повернулися.
    Але! є новий досвід розпаралелювання тасків, робити те, що колись займало 40 хв за 10, працювати нормально при перерваному сні і т.п.
    Єдине, що мені на початках важко давалося після виходу з декрету - краще я б помила посуд, ніж 8 год за монітором))

    ReplyDelete
    Replies
    1. сподіваюся, що мені теж так легко дасться :)

      Delete
  3. хехе )) Класний місяць ))

    ReplyDelete