Sunday 9 November 2014

Lord Mayor's Show 2014: fireworks video

от і знову листопад :) я вже минулого року писала, що у листопаді у нас в City відбуваються вибори лорда-мера (мера саме для нашого району Лондона - City). І ще тиждень феєрверків, що, власне, закінчується феєрверком від новообраного посадовця (доволі показово, що починаються ці феєрверки 5-ого листопада у день народження моєї супер коліжанки Анки - привіт тобі коза :Р)

цього року мером вибрали чоловіка - минулого року була жіночка - і він успішно покатався в тій же позолочений кареті з музею навпроти нашої квартири (на фото згори). В день параду ЗНОВУ безбожно лило! і тому ми на нього навіть не пішли. Зате вилізли з хати на феєрверк подивитися. І що ви думаєте - десь посередині шоу (триває то все від сили хвилин 10-15) почалася злива, причому не типово Лондонська (читайте, мжичка), а типово Львівська (майже яко із відра). Поки ми "допхалися" додому то промокли до нитки і, звичай-но ж!, дощ перестав як тілько ми переступили поріг хати - така "класика", що навіть не смішно :)

а далі відео феєрверку (не моє, а від якогось хорошого британця, і передбачливого - він прийшов з парасолею)

3 comments :

  1. Хе-хе! Коза :)))
    Я тобі скажу, що для Британії мій день народження взагалі дуже визначний день. І хоч я ні на краплинку не применшую свого величезного впливу на цю державу :), але ж "Remember, remember the 5th of November"... ну ти в курсі, я думаю.
    Так що феєрверки на мою честь у далекому City мене ажнітрохи не дивують :))))
    Але ж як звучить: "У нас у City" :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. >>але ж "Remember, remember the 5th of November"... ну ти в курсі, я думаю.
      до речі я не в курсі, але от почала гуглити, може напишу пост про то - looks like цікава тема
      і так, я ще минулого року подумала - ото ж треба коза народилася і феєрверки по всій Британії :)

      Delete
    2. Нє, ну само собою, що таке свято, як поява на світ цілої мене повинно обов'язково відмічатись у цілому світі :)))

      Delete