Monday 29 December 2014

місяць восьмий: закупи для малюка

того місяця я зайнялася закупами для синочка. Оооо! про це можна говорити довго й нудно - я проводила години часу online переглядаючи ліжечка-коляски-костюмчики для маленьких хлопчиків і читаючи відгуки - мені не ставало скучно й не набридало, стільки всього попридумували для тих дітей, особливо мене вражав одяг, як на дорослих, але на оте малееесеньке створіння - можна вбрати як джентельмена, або одягнути тата і синочка однаково :)

ще я пореєструвалася на усіляких "мамських" сайтах і мене почали закидати листами з пропозиціями та знижками (а то ж ще й Різдво у Британії! усілякі "чорні п'ятниці" і "коробочні понеділки" - boxing day - інколи ледве стримувалася, щоб не купити за знижкою якоїсь дурнички) - тепер спаму отримую купу-купезну. Також ми з Петром відвідали кілька магазинів, щоб "помацати" всі ті необхідні для малюка штучки. А самі покупки робили в інтернеті - amazon то є lifesaver :)

таким чином в кінці грудня ми були готові до появи нашого маленького щастя

4 comments :

  1. І тут усі готуються завжди наперед... навіть часом роблять так званий baby shower вже на 4-5-му місяці вагітності. А от коли я отак почала все закупляти і готуватися, то багато хто в Україні мене питав - чому так рано і чому не дочекаємося появи малюка? Залишилися в наших людей (навіть сучасного покоління) якісь забобони і зайві переживання з того приводу...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ти не повіриш, мене теж питали, чого так рано :)
      у Британії теж починають дуже швидко скуповуватися, а у мене просто так вийшло :)

      Delete
  2. Мені також було спокійніше все наперед продумати й купити ніж після появи малюка бігати і спрочно купляти в першому магазині бо треба.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ага, особливо тепер, коли я знаю, як малеча займає час, я рада, що нікого н еслухала і все собі купила наперед

      Delete