Saturday 9 June 2018

місяць тридцять шостий: 3 рочки!

взагалі-то в січні було багато кумедних моментів - одне святкування нового року чого варте! ми святкували з моїми батьками, поодягалися в маски - було дуже кумедно! Данилкові сподобалося бути кицею, а ще й мама була кицею, то ми були лише дві такі киці - малому припало до душі :)

наступним сюрпризом виявилася канікули в нашому приватному садочку - довелося ходити з Данилком "в офіс". А тут малюку був рай - в пана Юри на столі є гарні машинки, а мітинг румі є мультики на величезному екрані, на кухні цукерочки і печенька, а на обід батьки водять на піцу - отак виглядає дитяче щастя! як воно мамі та тату ніхто не питався, звісно. Доводилося півдня працювати з дому, аби малюк поспав (інакше Данилко впадає в некерований стан, тому тре щоб спав)

а наступною важливою подією було саме святкування. Був торт з Томасом та посіпаками (і якщо ви з ними не знайомі, у вас просто ще немає дітей!), було задування свічок і багато подарунків. Ми з Петром після Миколая, Нового Року та дня народження вирішили, що більше ніяких машинок від нас - лише інтелектуальні іграшки! забігаючи наперед - потім було важко пояснити малюку чому оце було так багато подарунків, а тепер раптом нема. Данилко все просився зустрітися з Миколаєм знову :)

з інших вражень - багато "товчеться" з татом - все ще "мамина" дитина, але тато явно вирівнюється в позиції. При чому "ігри" у них 100% "пацанячі" - повилазити один на одного, посидіти на голові в тата, повозитися на плечах, зробити "кран" з татових ніг (нога на ногу), чи "метелика" і потім "дряпатися" туди

2 comments :

  1. банально звісно, але який вже дорослий малюк! : )
    треба до речі малій того Томаса показати. вона в нас дуже потяги любить, може сподобається : )
    найбільше розсмішили „пацанячі“ ігри. бо то улюблені забави Даринки зі мною :D

    ReplyDelete
  2. Які фотки веселі, щасливі, видно що час пройшов чудово.
    Торт відпадний, і не тільки для поціновувачів Томаса. :)
    Вітаю з 3м Днем Народження Данилка! (вже й 4й не за горами :)) Бажаю безтурботного дитинства і батьків із сталевими нервами :)

    ReplyDelete