tag:blogger.com,1999:blog-8776121809567668517.post4180748829639223690..comments2023-11-24T13:12:37.565+00:00Comments on кіт В чоботях: привіт зі Львова: кава по-диявольськиkitVchobotyakhhttp://www.blogger.com/profile/13871899033475483272noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-8776121809567668517.post-39465993536633776942013-09-10T14:39:48.040+01:002013-09-10T14:39:48.040+01:00:) рада тебе тут бачити
тааа, сервівська кухня.....:) рада тебе тут бачити <br /><br />тааа, сервівська кухня... <br />таки ностальгія :)kitVchobotyakhhttps://www.blogger.com/profile/13871899033475483272noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8776121809567668517.post-42999090268515114482013-09-10T10:15:20.839+01:002013-09-10T10:15:20.839+01:00Привіт, натрапила на твій журнал, ото читаю про ка...Привіт, натрапила на твій журнал, ото читаю про каву і згадалися наші посиденьки на сервівській кухні :) ностальгія....<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8776121809567668517.post-46365934377839480312013-09-07T10:58:12.283+01:002013-09-07T10:58:12.283+01:00про те, що в каву гарно спершу розтопити цукор, я ...про те, що в каву гарно спершу розтопити цукор, я читала. І знаю, що з медом теж хвалять. Але ж я-то не люблю солодку кавусю! Тому й ніколи не перевіряла :)kitVchobotyakhhttps://www.blogger.com/profile/13871899033475483272noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8776121809567668517.post-10035887319329565012013-09-07T07:01:18.261+01:002013-09-07T07:01:18.261+01:00ух ти, спробуємо, покуштуємо вашої чортівні) а я п...ух ти, спробуємо, покуштуємо вашої чортівні) а я просто в чашці запарюю, з малеееенькою ложечкою цукру і трохи молока. Але були часи, коли бавилася з джезвою, то любила спочатку стопити цукор а вже потім додавати каву і воду. Ну і останнє відкриття кава з медом і кардамоном, як у книжечці http://julliastory.com/kava-z-kardamonom-joanny-yahello/ Юлька-булька)))http://julliastory.com/noreply@blogger.com