tag:blogger.com,1999:blog-8776121809567668517.post82376570824474063..comments2023-11-24T13:12:37.565+00:00Comments on кіт В чоботях: а як ви готуєте рис?kitVchobotyakhhttp://www.blogger.com/profile/13871899033475483272noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-8776121809567668517.post-2674862856398859752015-03-05T11:11:13.215+00:002015-03-05T11:11:13.215+00:00:) класний рецепт:) класний рецептkitVchobotyakhhttps://www.blogger.com/profile/13871899033475483272noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8776121809567668517.post-24115207415654692812015-03-04T07:02:06.344+00:002015-03-04T07:02:06.344+00:00Готувала вчора за всеохоплюючим рецептом: непромит...Готувала вчора за всеохоплюючим рецептом: непромитий рис жасмін обсмажила в олії, до курячого бульйону (з розрахунку 1 до 2, як на упаковці писало) додала болгарський перець, моркву, кукурудзу і приправи, туди ж обсмажений рис, так варила хвилин 20 без помішувань. Така смакота вийшла! І розсипчастий, як ніколи.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8776121809567668517.post-14852274748673923262015-02-11T20:17:31.247+00:002015-02-11T20:17:31.247+00:00цей теж добрий, я тут в словаччині так навчилася р...цей теж добрий, я тут в словаччині так навчилася робити, коли роблю рис з овочами) присмажений він і правда добрий))))<br />а ще я десь вичитала, що рис мити не треба, бо він всі ті процедури проходить перед фасовкою, так що я викашлялася на то миття і більше не мию)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11061313469242028722noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8776121809567668517.post-70983423926373871082015-02-11T20:14:20.229+00:002015-02-11T20:14:20.229+00:00і я так варю, правда додаю ложку олії - він тоді н...і я так варю, правда додаю ложку олії - він тоді не склеюєтьсяAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/11061313469242028722noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8776121809567668517.post-26778720312658384412015-02-05T05:35:43.352+00:002015-02-05T05:35:43.352+00:00Ухти який спосіб цікавий! Такого точно ще не чула....Ухти який спосіб цікавий! Такого точно ще не чула... по методу Віки я вже спробувала і вийшов і правда розсипчастий. Тепер буду такий пробувати ) дякую, Оленка!Life in USAhttps://www.blogger.com/profile/08528762216483339609noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8776121809567668517.post-52613421626788654342015-01-24T19:31:05.505+00:002015-01-24T19:31:05.505+00:00як класно ви всі мені нарадили :) тепер маю спробу...як класно ви всі мені нарадили :) тепер маю спробувати кожен спосіб :)kitVchobotyakhhttps://www.blogger.com/profile/13871899033475483272noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8776121809567668517.post-39414586788573511532015-01-24T14:22:55.537+00:002015-01-24T14:22:55.537+00:00А ми готуємо рис по Єгипетському рецепту. Завжди т...А ми готуємо рис по Єгипетському рецепту. Завжди теж була проблема з тим, до моменту коли мама чоловіка мені показала як вони рис варять, він розсипчастий і смачний: промити рис добре і залишити в друшляку щоб висохнув (переважно я промиваю ввечері і до ранку він висихає). Далі в пательню кладемо багато масла і висипаємо рис і смажемо на маленьком вогні, весь час помішуючи. Важко сказати скільки смажити - хвилин так з 10 (рис стає такого світло коричнево-золотого кольору). Далі в баняк лиємо гарячий бульйон (співвідношення 1 стакан рису на 2 стакани бульйону) і добавляємо просмажений рис, накриваємо кришкою і вариться десь так 20хв - не треба мішати. За тих 20 хв бульйон википає і рис готовий. Не завжди у мене є готовий бульйон, то даю просто воду зі спеціями. Але звісно рис на бульйоні смачніший ))) Olenahttps://www.blogger.com/profile/07274429090333032732noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8776121809567668517.post-65437653387597537912015-01-23T02:02:10.885+00:002015-01-23T02:02:10.885+00:00Мій секрет варки рису дуже простий - почитати на у...Мій секрет варки рису дуже простий - почитати на упаковці пропорцію води. Виявляється в різних видів рису пропорція може і в 2 рази відрізнятись! А спосіб що ти написала то я колись тоже в шоці була як побачила що так можна - то доречі Петя варив і також брав спосіб з упаковки - в нас зазвичай 2 способи пишуть: вирарюванням (наш звичний) і сціджуванням (цей що ти описала). Juliehttps://www.blogger.com/profile/05065779509020888939noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8776121809567668517.post-84593045166214197972015-01-21T23:27:25.050+00:002015-01-21T23:27:25.050+00:00I usually cook it this way: rinse rice 5-7 times, ...I usually cook it this way: rinse rice 5-7 times, then leave it in water for an hour or so, add salt, pepper, herbs, spices, peas, corn, beans, carrot etc. Then put it in pressure-cooker, set white rice cooking mode and wait. In ~20 minutes it's ready :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8776121809567668517.post-58272603209949322822015-01-21T05:01:22.329+00:002015-01-21T05:01:22.329+00:00головний секрет товсте дно в баняка, в якому вариш...головний секрет товсте дно в баняка, в якому вариш і не чіпати рис, поки не википить вода. як накрила кришкою, так і до кінця. підгорає якщо дно тонке. або вогонь засильнийzymovahttp://zymova.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8776121809567668517.post-7132694888120428542015-01-20T19:26:48.993+00:002015-01-20T19:26:48.993+00:00Ухти )) слухай, з рисом я тебе розумію! в мене те ...Ухти )) слухай, з рисом я тебе розумію! в мене те саме - якраз таки з білим звичайним рисом! йду пробувати варити як макарони ))Life in USAhttps://www.blogger.com/profile/08528762216483339609noreply@blogger.com