Thursday 30 October 2014

Олег Чорногуз "Аристократ із Вапнярки"

знову ж таки, дала почитати коліжанка, але з цією книгою усе вийшло складніше - можливо тому, що в мене відсутнє рочуття гумору? :)

от ніколи мені не подобалися усілякі сатиричні штучки! ніякі там "12 стільців", ні "Золоте теля" (як я мучилася, коли це читала! йой!), ні "Пригоди Швейка" (закинула на середині), ні "Хитрість №22" Хеллера, ні "Колиска для кішки" Воннеґута, ні "Процес" Кафки - "не моє" це, як не крути... отож, якщо одна з перелічених вище книжок вам сподобалася, то й "Аристократ із Вапнярки" - "ваше", якщо ж ні, то й не беріться...

4 comments :

  1. ойойой, ти стільки книжок пам'ятаєш!)))) я от тепер свідомо взялася записувати не тільки книжки, які хочу прочитати, а й ті, що вже прочитала + враження. бо потім часто не пам'ятається, читала чи ні, і які враження були... чи то пам'ять в мене розлінилася, чи то так неуважно читаю...

    ReplyDelete
    Replies
    1. от тому я й пишу враження у блозі (колись використовувала facebook notes) - шоб не забути, в основному сама для себе :) А якщо і ше комусь то цікаво - то це "мічьта блогера" :)

      Delete
    2. точно)))) я просто в блог не про всі пишу, а може варто про всі... мені, до речі, твої книговраження дуже цікаві, от якби не ти я б про шоколад і ожинове вино не знала, а то ж такі бомбові книжки)))

      Delete
    3. я теж люблю читати відгуки про книги :) хоча, впевнена, дехто вважає, що такі дописи нудні...
      ну, і про писати всі не всі - я б казала всі. Бо саме "Шоколад" і "Ожинове вино" в мене були під сумнівом. Тому й пишу про всі, бо невгадаєш, що кому цікавіше :)

      Delete