Friday 5 April 2013

Стефані Майєр "Сутінки"

так, я читаю такі "соплі"!!! і читаю їх уже вчетверте!!! а тепер спробую пояснити, чому я читаю такі, як я це називаю - "довершені, вишукані соплі" або "соплі вищого ґатунку" :)

до книги можна ставитися по-різному, і, звісно, це дівчача проза - беззаперечно. То чому ж тендітна половина людства (особливо юна складова слабкої його частини) так "поведена" на тому - клятому! - вампірові?!

та тому, що історія неймовірно красива! це саме таке кохання, про яке мріє кожна дівчинка - перше, доленосне, з купою перешкод, які треба подолати. І він - такий чудовий, і ви так усіх шокуєте - як пара! казка! "мічьта"! а найголовніше, що такого не буває (ви хіба вампіра бачили? вірите у них?) - це можна читати як цілковиту, стовідсоткову вигадку, як голівудське романтично-комедійне кіно - легке, неУскладнене реальністю, як пиво зі смаком полуниць та запахом малини :)

тому вважаю, що читати варто. Хоча б для того, щоб набратися позитивних емоцій, шкіритися, читаючи, думаючи: "яке ж те дівчисько дурне", щоб "мозги" відпочили, розвантажилися, а потім знову взятися за щось інтелектуальне ;)

1 comment :

  1. Повністю підтримую =) Читала правда лише один раз ) але маю купу улюблених моментів, які час від часу перечитую. Треба якось в оригіналі також прочитати!

    ReplyDelete