Saturday 7 December 2013

про оффсайт

у листопаді (числа від 25-ого по 27-е) мій любий "працьовитий" team мав офффсайт! то такий плановий виїзд усіх на 3 дні поза офіс з проживанням, п'янками-розвагами і часом навіть серйозними розмовами. Поїхали ми кілометрів 40 від Лондона - в містечко Річмонд

прибули ми в понеділок на ланч, а одразу після нас почали бавити - ми розслідували убивство! нє, ну, ясно, що не справжнісіньке, а зімітоване. Та все одно - знімання відбитків пальців та аналіз потенційних знарядь убивства на наявність крові були реальними. І висновки справді треба було робити на основі зібраних доказів. Хоча всі три команди (нас поділили) склали вірну розповіль про те, як і чому відбувся злочин та хто його вчинив (з чого робимо висновок, що задача була легкою), але мені сподобалося - купа фоток нас в халатиках і в масках та з одноразовими рукавичками на руках - було дуже смішно :)

наступні два дні ми тіко й займалися наближеними до роботи речами - обговорювали наші проблеми, процеси, наші продукти, ділили нас на підкоманди (для одної нас вже забагато), багато комунікували, жартували і дехто навіть багато пиячили (хлопці)... а тепер, коли минуло кілька тижнів, я бачу, що нам це багато дало - всі стали терпиміші один до одного, краще розуміють мотиви один одного. Іншими словами - це як затягнутий team building - просто в Україні люди відкритіші один до одного, а британці ховаються за своєю ввічливістю, а ще вони страшенні індивідуалісти - це теж заважає зробити команду командою... але обійдемося без філософії :)

це наше "місце злочину"

отут ми з Джейом в "крутих" костюмчиках

на одній з п'янок - до речі це фото зібрало на фейсбук рекордну кількість лайків :)

2 comments :

  1. Оце круто! Не якісь банальні рольові ігри. І Річмонд такий осінньо-гарний :)

    ReplyDelete