Wednesday 5 October 2016

bye bye, Skype!

тут такі новини - Microsoft вирішив закрити офіс Skype в Лондоні!

відповідно усіх працівників або звільняють, або пропонують кудись переїхати. Ми переїжджати не хочем, нам до пмж в Британії залишився рік, тому зараз шукаємо активно роботу в Лондоні. Особливо Петро, бо наша віза на його ім'я

оце нам сюрприз "підкинула" компанія, пра?.. а видавалося буде така спокійна осінь... вийшло зовсім неспокійно і дуже навіть насичено. Так що скоро буду писати, як-то шукати роботу в Лондоні і проходити тут інтерв'ю - це зовсім не просто і дуже інакше від того, що є у Львові

подивимося, що нам вдасться :)

17 comments :

  1. Бажаю вам, щоб ваші пригоди завершились успіхом і залишили по собі лише позитивний досвід! Все у вас вийде, я у цьому впевнена.

    ReplyDelete
  2. дуже сумно:( можливо, найбільше за оте відчуття стабільності, яке в мене було про Британію, і загалом про майбутнє наших людей за кордоном.
    Ну але... "хто шукає, той знайде", і "коли Бог закриває двері, він відкриває вікно". Впевнена, що знайдете щось краще (хоча ймовірно, що ті переваги буде видно аж через 5-10 років;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. насправді, справа не в Юританії, а в Американському капіталістському підході. Стіко компаній ломиться в Лондон, а Майкрософт закриває! бо вони Американська контора, я думаю розробницбкі центри в Таллінні і Празі наступні. Якісь sales лишаться повсбдно в Європі, звісно, але не програмісти

      Delete
  3. Ми вже давненько про це прочитали і ніяк незнаходила часу щоб тебе розпитати... тепер ясно з вашими подальшими планами - наразі ще рік вирішили залишатись?! Бажаємо успіху в пошуках роботи! Надіємось все вдасться швидко і гарно! Тримай в курсі )

    ReplyDelete
    Replies
    1. ми шукаєм, але час дуже обмежений через візу, а hr неспішно :) тому якось воно неоптимістично виглядає на разі
      хоча ми особливо не засмучуємся, бо жити тут не планували ніколи, тобто рано чи пізно нас чекав би Львів. Можливо, це якийсь знак :) я якось так то все сприймаю :)

      Delete
  4. успіхів в пошуках ; )

    ReplyDelete
  5. зміни то завжди неспокійно, а ще й такі, ще й неплановані... успіхів, хай все складеться як складеться, але щоб було добре;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ми, власне, теж за "щоб було добре", і я так содіваюся, що той всесвіт знає ліпше чи тре нам того Лондона, чи нє :)

      Delete
  6. Віка, ти дуже заповзята, тому успіх буде в будь-якому разі і саме в тому місці, де захочеш. Головне - думати позитивно. Я сама на собі це перевірила. А щодо американських корпорацій, то, може, вони беруть тайм-аут через Brexit. Потім повернуться. Зате у вас уже буде новий досвід, у новій компанії (-ях). Успіхів вам! І не хвилюйтесь!

    ReplyDelete
  7. Віка, тримаю за вас кулачки. І чекаю скорої розповіді про нову цікаву роботу :)

    ReplyDelete