Thursday 21 August 2014

Джоанн Харріс "Ожинове вино"

це дуже приємна книга. Мені її вистачило лише на два вечори. При чому першого ж дня з першого ж ковточка відчула - це буде щось казкове. І не помилилася - вчора не змогла лягти спати поки не допила її всю :)

це світла історія, казкова, і чари починаються от прямо з першої сторінки, не треба чекати середини, щоб відбулося чудо - неКласичний сюжет: кохання тут не на першому місці - воно скоріше, як бонус укінці - це про зовсім інші стосунки. Дуже рекомендую - для хорошого настрою та легкості в душі (і навіть москальський переклад не зіпсув мені задоволення :) що буває рідко)

P.S. а ще авторка, то та сама жіночка, яка написала "Шоколад"! отой самий "Шоколад", у кіноваріанті якого знімався Джоні Депп та Жульєт Бінош. А ще і шоколадна майстриня, і Ру фігурують в "Ожиновому вині" (як другорядні і ледь згадані герої, та все ж...)

2 comments :

  1. мені хоч бери й не читай твої враження від книжок, бо ти їх так смачно описуєш, що мені хочеться відразу взяти і читати собі, а часу на то не завжди є.... ех, хоч кіно сьогодні подивлюся, про шоколад)

    ReplyDelete
    Replies
    1. в книзі "Шоколад" є сюрпризи у порівнянні з кіно :) ремендую ;)

      Delete