Monday 6 October 2014

#nerdsontour2014

у вересні (числа 14-17) у моєї команди відбувся наш другий offsite! і це було ще краще, аніж минулого року. Нагадаю, що offsite - це виїзд робочим колективом кудись поза офісом, і не просто вечеря чи обід (такі штуки називаємо team building), а власне виїзд кудись далеко - щоб у співробітників з'явилася можливість поговорити про неРобочі теми і взагалі весело провести час та не відволікатися при цьому на родину й особистих друзів. Ми провели наш offsite закордоном - виїхали (тобто, вилетіли) з Лондона до ферми біля Праги на чотири розкішні дні!

як і минулого разу, у нас були якісь навколоробочі теми для обговорення та для прийняття рішень цілою командою, але цей offsite був менш робото-насиченим і більш розважальним. Було дуже класно зустріти наших співробітників з Праги (в результаті реорганізації Microsoft у нас змінився напрямок роботи та склад команди - і це був час для знайомства!). Решта моїх співробітників (які залишилися незмінним) є для мене набагато ближчими, аніж були минулого року - та й між собою вони всі теж набагато ближчі! це одна з причин, чому нам було комфортно і так "розслаблено" разом

трошки про місце, де offsite відбувався - як я вже оголосила, це був розважальний комплекс десь за 30-50 кіломентрів від Праги "Čapí hnízdo" (що у перекладі означає "гніздо лелеки"). Комплекс збудовано на основі колишньої ферми зі збереженням усієї необхідної атрибутики - як-то кімнати в колишній стодолі і стиль "прованс" у інтер'єрі, величезне озеро поруч та якась навіть часом пронизлива тиша. До речі, ми були єдині відпочиваючі на той час - ніхто не псував нашого спілкування! а як смачно нас годували! тарілки були так вишукано оформлені, що не покидало відчуття розкішного ресторану. А особливо, якщо врахувати, як я не люблю британський підхід до харчування і як мені подобаються наші слов'янські смаколики - то я була там дуже втішеною та куштувала кожну страву, хоч і боялася за фігуру, але то було більше моїх сил - стримувати себе :)

а ще тут пропонують купу розваг - басейн, сауна, боулінг, теніс, волейбол, рибалка, катання на човнах, гольф! це все було для нас! замовте необхідне спорядження (як-то для гольфу або рибалки) і вам все приготують на певну голину - залишається лише насолоджуватися! і звісно, найкрутішими спогадами залишаються - "п'яний боулінг" та "п'яний теніс" (і це неможливо пояснити, це просто слід було пережити)

No comments :

Post a Comment